Vi tar en tråd till här inne i "Teknik och utrustning", hörrni!
"Turmat"...?
Ja? Det är norska, och det är en vetenskap. Där, i vart fall. Här i Sverige är det inte alltid som färdkosten får den uppmärksamhet den förtjänar.
Det kan vara bra att dela med sig av sina egna erfarenheter, och kanske snappa upp andras tankar i en sådan här tråd.
Hur löser just DU näringsintaget innan och under en IBA-körning?
Ingen speciell tanke, hugger en korv ibland när du tankar - eller för packade (japp, två ord!) matpaket med klockslag tuschade på en etikett och en Skalmanklocka på styret?
Hur skiljer sig en 24-h körning från en flerdagarskörning ifråga om födointaget?
Själv vill jag passa på att hysta in ett tips:
JUST NU har Lidl en vansinnigt god Gazpacho i sitt tillfälliga sortiment.
TJÖÖÖP!
Kylvara, men lång hållbarhet - bäst före långt in i September.
Funkar utmärkt att överraska den äkta hälften med som förrätt med tillbehören stol, bord, tallrik och sked - men funkar ändå bättre road side på stående fot!
Givetvis godast kyld, som sig bör - men absolut njutbar fesljummen eller packväskevärmd också.
Tips: lägg den i frysen kvällen innan start, så har den chans att vara exaCkt rätt i temperatur när du skall avnjuta den.
Som enda rätt...?
Om du vill. Men, den gör sig otroligt bra till en bit rustikt bröd. Mmmmm...
Eller, som ett lysande komplement till en annars rätt tradig rullkorv på macken. Faktum är att om inte Circle K har dumpat Statoils tidigare leverantör av lammkorv, så finns det en fantastiskt bra Merguez att kombinera Gazpachon med - till en kulinarisk höjdpunkt.
...ja, eller - så känns det i vart fall just där och då.
Fler tankar, förslag och idéer?
"Turmat"...?
Ja? Det är norska, och det är en vetenskap. Där, i vart fall. Här i Sverige är det inte alltid som färdkosten får den uppmärksamhet den förtjänar.
Det kan vara bra att dela med sig av sina egna erfarenheter, och kanske snappa upp andras tankar i en sådan här tråd.
Hur löser just DU näringsintaget innan och under en IBA-körning?
Ingen speciell tanke, hugger en korv ibland när du tankar - eller för packade (japp, två ord!) matpaket med klockslag tuschade på en etikett och en Skalmanklocka på styret?
Hur skiljer sig en 24-h körning från en flerdagarskörning ifråga om födointaget?
Själv vill jag passa på att hysta in ett tips:
JUST NU har Lidl en vansinnigt god Gazpacho i sitt tillfälliga sortiment.
TJÖÖÖP!
Kylvara, men lång hållbarhet - bäst före långt in i September.
Funkar utmärkt att överraska den äkta hälften med som förrätt med tillbehören stol, bord, tallrik och sked - men funkar ändå bättre road side på stående fot!
Givetvis godast kyld, som sig bör - men absolut njutbar fesljummen eller packväskevärmd också.
Tips: lägg den i frysen kvällen innan start, så har den chans att vara exaCkt rätt i temperatur när du skall avnjuta den.
Som enda rätt...?
Om du vill. Men, den gör sig otroligt bra till en bit rustikt bröd. Mmmmm...
Eller, som ett lysande komplement till en annars rätt tradig rullkorv på macken. Faktum är att om inte Circle K har dumpat Statoils tidigare leverantör av lammkorv, så finns det en fantastiskt bra Merguez att kombinera Gazpachon med - till en kulinarisk höjdpunkt.
...ja, eller - så känns det i vart fall just där och då.
Fler tankar, förslag och idéer?