Iron Butt Rally 2021

moose

Premier Member
#1
Nämen nu närmar det sig ett rally av stor dignitet. Ett Rally som de flesta får avnjuta i sin soffa eller var man nu befinner sig, nämligen IBR 2021. Incheckning för deltagare börjar 19/6 2021 Rally start 21/6 10.00 lokal tid och Rallyt avslutas 2/7 2021. Har vi någon deltagare från Sverige eller i från något annat nordiskt land? Någon som vet? Om inte så har vi i alla fall något att se fram emot i dessa annorlunda tider. Glöm inte att oavsett när på året ni kör så " Be careful out there "
Dan
 

EricV

Premier Member
IBR Finisher
#3
The original post is in Swedish. Yes, the IBR is fast approaching. It's bad form to ask or post rider names of riders in the IBR. For their safety, that info is not released. The riders can tell those they wish that they are participating.

Pardon my Google Translate efforts.

Ja, IBR närmar sig snabbt. Det är INTE en åskådarsport. Det är ett evenemang för deltagarna. För ryttarnas säkerhet offentliggörs inte deras namn, så det är dåligt att fråga vem som rider på ett offentligt forum, även det här. Koppla av, det kommer att finnas gott om information när tiden kommer.
 
#4
I apologize but I was referring to a police TV show in the 1980 - 1990 's.
The desk sergeant always used "Let's be careful out there" when the morning briefing was done..
Sorry for the misunderstanding and greetings from Belgium..
Ed.